Aktivistforumet 116 ämnenDetta forum är en generell resurs för alla möjliga organisationer som har aktivister och behöver påverka politiska beslut och opinionen. Det är organiserat omkring aktivism och praktiskt arbete och inte politisk diskussion. (Du kanske kan gissa vilket parti det ursprungligen byggdes för genom att kolla på bilderna? :) )

Forumet är öppet för alla! Registera dig så kan du skriva inlägg sen.

Kategori


Detta forum innehåller allmän hjälp och lösningar på vanliga problem när människor skall använda. Här presenteras verktyg för samarbete online. Om jag gjort en film eller bild, vart kan jag ladda upp den så andra kan använda den? Hur skickar jag filer? Vilka chatprogram finns? Vi behöver skriva en text tillsammans, hur gör vi det smidigast?
Re: Byta filer med varandra, skick ...
av Ola Andersson
1 år 5 månader sedan


Allt som är värt att veta, står inte på internet. Det mesta av det står i böcker. I det här forumet diskuterar vi bra böcker, filmer, tv-serier och föredrag som aktivister bör läsa och varför.
Re: [Bok] Made To Stick av HeathBr ...
av Ola Andersson
1 år 4 månader sedan


Hur vinner man val, hur många röster behöver man, vilka strategier fungerar, vad säger forskare, hur ser processen ut för att förändra världen?

Hur påverkar man andra människor? I detta forum diskuteras både traditionella metoder (flygbladsutdelning, insändare, valstugor) och nyare (konst, webbsiter, video).

Hur förändrar man organisationer? Hur får man ideer att fastna och spridas?
Re: Elevator pitch och andra försä ...
av Ola Andersson
8 månader 3 veckor sedan

Projektbanken 12 ämnenEtt forum för projektideer som kan användas eller återanvändas.
Re: Klistermärken! Dekaler!
av Ola Andersson
8 månader 3 veckor sedan

Tips! Om du registrerar dig och loggar in, så syns den fantastiska "Prenumerera"-knappen som gör att du kan prenumera på nya trådar i kategorier eller nya inlägg i trådar. Du får mail när nya trådar skapas om du prenumererar på en kategori, och när nya inlägg skapas i en tråd om du prenumererar på en tråd.
Bild av jerik0ne