Frihet att välja

  • Concr3t3
  • Författare till inlägg
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Mer
5 år 5 månader sedan #1232 av Concr3t3
Frihet att välja skapades av Concr3t3
Vi – den digitala generationen – kommer aldrig vara styrda av TV-tider. Inte heller av innehåll från några få leverantörer som talar om vad vi kan och inte kan titta på. Vi vill ha friheten att välja – och valet börjar hos oss som användare.

Som användare vill jag ha utbudet från allt där ute. Att enkelt kunna navigera mellan både gratis – och betaltjänster för att hitta det bästa innehållet är en självklarhet. Problemet stavas stora företag. Företag som vill göra det bästa innehållet svårtillgängligt. Historien upprepar sig ständigt med olagliga streamingsidor som tas ner och försvinner (dreamfilm, swefilm etc.). Därför behövs ett nytt sätt att se på filmer, serier, program och dokumentärer. Ett sätt som vi kan lita på kommer att finnas kvar. Vägen dit är egentligen självklar. En mellanhand och en knytpunkt för all videokonsumtion som samlar allt innehåll på en sida. Sida vid sida ska gratis – och betaltjänster finnas, där vi som användare själva väljer vilket innehåll från vilka streamingtjänster vi vill konsumera som filtreras och listas därefter. Detta oberoende av ägarform (ex. TV.nu - Schibsted) som styr innehållet och valfriheten. Länkdrivet innehåll blir aldrig olagligt, och är därför vägen framåt.

Friheten kommer med val, och med en sida som samlar allt – lagligt – får vi som användare den friheten. Friheten att välja, utforska och ständigt få det bästa innehållet från hela utbudet.

Denna frihet ska inte ligga i framtiden, denna frihet ska vara nu.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.